De mondcamera

Inmiddels is mondcamera (mondfotografie) niet meer weg te denken in tandartspraktijken en tandtechnische laboratoria. Tandartsen, orthodontisten, implantologen, parodontologen en tandtechnici maken dagelijks foto’s voor de meest uiteenlopende doeleinden. Deze foto’s worden gebruikt voor onder andere esthetische restauraties, controle, communicatie en publicatie.

Steeds meer processen worden gedigitaliseerd en deze ontwikkeling zal alleen maar toenemen. De digitale patiëntenkaart, zoals VisiQuick, brengt de tandheelkunde en tandtechniek steeds dichter bij elkaar. Fotografie is hierin een belangrijk onderdeel om de communicatie op afstand te verduidelijken.

Ook in combinatie met de mondscanner is de mondcamera een onmisbaar onderdeel. Door de combinatie van een mondscan en een kleurechte foto kunnen prachtige esthetische resultaten bereikt worden.

De fotocamera van Medical-D is het meest gebruiksvriendelijke fototoestel om tandheelkundige foto’s mee te maken. Met de Medical-D kan iedereen eenvoudig een perfecte mondfoto maken.

De camera kan gebruikt worden voor het maken van mondfoto’s met en zonder polarisatie filter en voor gezicht en/of profiel foto’s. Door de drie voor ingestelde opties is de camera eenvoudig in gebruik en kunt u de camera optimaal gebruiken binnen uw praktijk.

Door gebruik te maken van het speciale polarisatie filter verdwijnt de glans op de tanden en worden de kleuren en transparanties nog beter zichtbaar.

Ook kunt u met de Medical-D camera foto’s via WIFI overbrengen naar uw tablet, telefoon of computer.

Voordelen van de Medical-D

  • Eenvoudig in gebruik
  • Voorspelbaar
  • Efficiënt
  • Handzaam
  • Laag in gewicht
  • Kwaliteit
  • Service
Mondcamera
Dental Innovaties Dental Camera System